} function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false") marsssbarn -

Matti

Blir och sova tidigt ikväll.. Upp tidigt för att åka till röntgen med knäna . Och sedan prao på sjukhuset :) Och på tisdag blir det ortopeden med knäna och på torsdag bort med tandställningen :)
Då fick ni se hur min vecka kommer se ut;)


Puss och godnatt


Linköping Linköping hejaheja Linköping !!!

Härlig !! Vi vann :D 5-4 mot Storvreta :) Storvreta va jävligt rädda över att förlora mot Linköping så dom tog time i slutet av tredje ;) och då sa jag att dom var fega och då log Kohlin jätte stort ;)

Aja ska fixa iordning på mitt rum med ny hylla och grejer och duscha och sen tagga röntgen imorgon innan praon

Puss


Sporthallen

Sitter i sporthallen och ska kolla på herrlaget dom spelar mot Storvreta. Får se hur det går för dom. Men bloggar mer senare tror jag

Puss


Hemma från Linghem

Har precis kommit hem från Linghem :) hade velat stanna längre men resten av familjen var trött så vi åkte hem:( Vi var ute och gick i typ över en timme runt om i Linghem;) Ganska så kul att se hur mycket saker och ting har förändrats på typ åtta år ;) Såg på gamla video inspelningar från när vi var små ;) fett söta var vi ;)!! Till Linghem måste jag fan ta mig åka någon dag snart för att se hur det ser ut i dags sken ;)

Just nu har jag lagt mig i sängen och lyssnar på när grannen under spelar musik och sjunger med tror att han har druckit lite ;) det ända han kan på låten är två ord , lyckat ;)
Nae men jag ska väl ta och försöka sova vi ska nämligen till ikano och sedan in mot staden och köpa lite grejer innan ssl-matchen imorgon. Härligt med lite söndags ångest också även fast man inte ska till skolan utan ut på prao !!!!

Puss och godnatt bloggläsare
Kanske lägger upp lite bilder från Tumblr i nått inlägg senare men om inte sov gott ;)


Mot linghem

Nu åker bilen mot Linghem:) längesen jag var där faktiskt. Ska ditt på middag hos gamla grannar :)
Har inte så mycket att skriva kanske kommer upp några bilder på instagram så checka den marsssbarn eller teklaprivata :)

Puss på er och ha en fortsatt trevlig lördag :)


LÖRDAG :D

Skönt att det äntligen är helg :) sov till tio. Har städat på mitt rum. Har även lockat håret för att få lite förändring ;) Gjorde det faktiskt helt själv , för Hilda var inte hemma ;) Utan hon var i skolan på öppethus ;)

Blir av med min tandställning nu i veckan :D så efter praon så kommer dom i klassen se mig utan tandställningen :) jag kommer faktiskt sakna min tandställning :( min gröna räls mest :( men ändå skönt att bli av med den!

Dagen vet jag inte riktigt hur den blir faktiskt... Skulle behöva shoppa men jag orkar inte gå på stan i regnet!!

Aja jag ska nog ta och plugga lite faktiskt har ju endel prov när vi kommer tillbaka efter praon!!!


Puss


Sep. 28, 2012


Orientering

Sitter uppe i motioncentrum och väntar in min starttid som är om 35 minuter!!
Aja ska vara lite social med Jennifer som har varit här sedan kvart i åtta
Bloggar mer senare

Puss


Natti

Trött tjej som taggar för helgen ;) utan smink och grejer ;)


Plugg


haha hittade

Hahaha jag hittade en video jag gjorde för typ ett år sen . Som jag skulle göra som videdo inläg men så blev det inte ;) jag fick väl inte upp den på nått sätt ;) Fett fult pratar jag och jag bara gaggar ;) Snacka om när jag dömde förra året på skolinnebandyn ;) Fett söt var jag ändå ;) Fast ändå ganska patetisk ;) 

Sometimes I just think that I could

Sometimes I just think that I could go to you and tell you how I feel about you . How match you mean fore me. But I don't know how you feel about me.... So I haven't tell you how I feel.


Someone more should know how I feel. That someone is YOU


Sep. 26, 2012

Nu blir det sängen för mig så man orkar med den långa skoldagen imorgon...
Nae nu väntar min ny bäddade säng på mig :) ska väl ta och kolla runt på lite bloggar och sedan sova

Puss och godnatt :)

Snäll pappa man har då ;)


leker lite

sitter och leker med familjens nya surfprata :) ganska så kul faktiskt men lite ovant eftersom att det inte är som Apple med tangentbordet osv. lite ovant som sagt, men sitter och kollar på bonde söker fru. det suger verkligen men resten av familjen kollar på det så får ta och kolla på det med . ska ta och vara lite social med resten av familjen



puss på er

It's how I feel sometimes about you!!


Hemma nu

Efter en härlig träning. Jag tycker det är skönt att få köra igen men jag vet i fan hur det kommer gå senare under säsongens gång...
Aja nu ligger jag och lyssnar på läxan. Har den inspelad eller vad man ska säga. Jag fattar mycket bättre känns det som. Aja nu ska jag lyssna vidare och sedan sova

Puss och godnatt


skolans datasal

Sitter i skolans datasal och har svenska. Det går piss dåligt för jag vet inte vad jag ska skriva mer... eller hur jag ska fortsätta med det jag skriver nu!!

hade ju sovmorgon så gick upp vid halv nio :) skönt faktiskt:)
men nu ska jag fortsätta att skriva


puss

Sova nu!!

Nu ska jag lägga ifrån mig boken och sova ifall ni ville veta alltså men ska sova nu. Skriver nog imorgon

Puss
Bjuder på en bild på en extremt trött Tekla!!;)
Natti


Bedtime??

Nu kallar sängen på mig. Mysigt att få krypa ner under mitt varma duntäcke när jag är lite lagom frusen:) sovmorgon imorn skönt :) ska sova ut ordentligt och sen blir det skolan med fyra lektioner.

Sedan träning i skägget!! Får se hur mycket mina knän orkar dom tog ganska så mycket stryk förra veckan nämligen:/ aja det märks !! Ska läsa lite i engelska boken nu.

Puss


At school

Är i skolan och har hemkunskap!! Det suger för att vi ska göra nån jävla skrivuppgift och så har våran lärare gett ut fel sidor !! Det suger för vi hittar ingenting i boken om det.... Och det hjälper inget med mobilen!!!
Så man får skriva lite på känn!!! Aja ska försöka skriva nu.

Puss


Sova

Nu ska jag sova så godnatt bloggläsare

Puss


Home again

Det blev fika på espresso house. Vi satt ute för vi inte fick plats där inne. Men jävla äckel duvorna flög ju fan och satte sig på bordet vi satt vid och det hände inte en gång utan tre !! Asså jag höll på att slå till en duva med min sked. Usch jävla äckel duvor ni ska fan inte få finnas inne i stan!!!

Aja fick ett par nya innebandyglasögon i namnsdags present av mamma :) det behövdes verkligen jag kan knappt se något i dom jag har nu! Så tack så mycket älskade mamma :)

Nu ska jag plugga

Puss


Bjuder på bilden


På språng

Har varit ute på ikano ingenanning om varför?
Men vi skulle ta en fika eller nått. Men själv fick jag inte bestämma var vi skulle fika... Men nu fick jag göra det så det blir fika inne i stan istället. Och jag fick bestämma. Just nu sitter vi i bilen men vi ska parkera nu. Bloggar senare

Puss


Sweet dreams ?

Nae nu ni ska jag ta och försöka sova. Eller jag ska sova nu!! vet inte vad jag ska hitta på imorgon, men det märks bloggar väl antagligen om vad jag ska göra sen när jag har kommit på det ;)
Kanske blir lite plugg. Engelska grejen ska vara klar till på fredag så den måste jag fixa, Max läxa till måndag sen har jag säkert något mer som jag inte kommer på. Men det ser ut som om det får bli en pluggdag imorgon en liten stund iallafall!!

Puss och godnatt


Filmdags

Har varit iväg hos min kusin. P har åkt hem och nu ska jag kolla på film. Filmerna vi laddade ner igår har inte laddat klart... Så jag ska kolla på LOL :)

Puss


Sep. 21, 2012

Blev ingen film för dom hann inte bli klara och dessutom är vi as trötta efter skolveckan som varit . Iallafall är jag det hoppas det blir lite sovmorgon imorgon. Nae nu ska jag släcka mobilen och försöka sova.
Skriver nog imorgon.

Puss


as bra fan

fy fan vad bra det var avsnittet. Jag tänker inte säga hur det sluta. tänkte vara snäll att inte avslöja det för er som inte har sett det ännu.
Men jag kan säga att det blev som jag trodde det skulle bli faktiskt ;)!!

Just nu så har vi precis bäddat klart Patricias "säng" ;) jag är bäst på att bädda med underlakan ;)
Aja jag kanske ska ta och vara social med henne ;)
Vi håller på att ladda ner film. får se om det blir klart eller inte ;) Annars får vi se det imorgon om det regnar ;)

Puss nu ska vi tas och vara sociala säger P med resten av min familj

puss
 

Nu jävlar

Blir det att kolla på det sista awkward avsnittet med bästa P. Som ska sova här i natt, det kommer bli fett med kul asså !! Nae nu kan jag inte blogga mer nu måste vi kolla på det sista asså!!!

Puss

Mys kväll på en torsdag

Kusin min kom förbi och pratade. Hon var väl här i över tre timmar tror jag :) kul att träffa henne nu efter hon har flyttat ut på landet :)

Men nu ligger jag i sängen och ska sova . Jag ska bara kolla vad lite annat folk har skrivit på sina bloggar. Sen blir det lång dejt med kudden. Imorn sover P här:D!!! Kul ska vi ha så in i helvete ;)

Puss


Dö cancer dö

http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do
Kolla denna länk sjukt betagande!! Jag kan nästan lova att ni kommer gråta som läser den!!
Även fast det är längesen dom skrev om det så tycker jag ändå det är värt att läsa.


Tänkte ta och vara duktig

Och ta och blogga lite.
Nu har jag uppdaterat till iOS6 eller vad det nu hette! Grymt bra!! Rekommenderar er att göra det faktiskt mobilen blir grymt mycket snabbare :) lite nya grejer och så kul faktiskt :)

Nae nu ska jag läsa min engelskabok hade jag tänkt mig eftersom jag ligger lite efter i den ....

Kanske bloggar senare


Puss


Förlåt bloggen

Har haft fullt upp hela dagen skolan, bytta från pappa till mamma, plugga, plugga ännu lite mer , sen iväg och kolla på match. Sorry sorry!!

Men matchen var spännande och bra slutade med 8-7 till Linköping mot förra årets serievinnare!! Det är sjukt bra gjort . Dom ledde dom två första perioderna och sen kom dom sakta ikapp Linköping med målen Falun.
Aja sjukt bra match lite knuff och buff + sjukt jävla piss dåliga domare!!!

Aja nu ska jag sova och kolla glosorna innan ögonenlocken faller ner för ögonen.

Godnatt och puss bloggläsare :


Träningen avslutad

Helt jävla slut efter att ha kunnat vara med på hela träningen!! Skönt ändå tycker jag. Men så jävla ont i knäna nu...
Har precis duschat klart och är helt slut i kroppen verkligen, men det betyder att jag har kämpat väl !!:) av ska ta och göra mig iordning snart för sängen men först packa grejer för att åka till mamma i morgon. Skriver kanske senare om inte så får ni sova gott ;)

Puss

Bjuder på bilden ;)


Plugg kläder på ;)

Nu blir det sten hårt plugg innan träningen ikväll. So,matte och engelska glosor och läsa i min bok lite kanske har nämligen inte ens kommit hälften :/ aja plugg plugg och återigen plugg!!!

Puss


Dagens outfit

Tröja - Gina
Jeans - Gina
Halsduk - Ingenaning från förra hösten ,så vet inte;)
Skor - converse från England
Även fast dom inte är på bilden så har jag det idag ;)


Puss


Godmorgon inlägget !!!

Jag hade skrivit en as lång text och skit. men inte fan hade den publicerats utan bara bilden :mad: Åhh jagv som hade skrivit världens bästa inlägg typ... aja just nu sitte rjag si skolan i skolans datasal. så det avr så jag såg att inte texten ahde publicerats!! Aja livet går vidare. via mobilen försöker jag att ladda upp dagens outfit men inte fan funkar det heller... Jävla blogg.se!!  Aja nu ska jag fortsätta att skriva mitt arbete i svenskan om barnarbete 
 
puss
 

Godmorgon


Why is it so hard to tell you how I feel about you??

Heej bloggläsare;)
Ni börjar bli lite flera nu faktiskt :)


Jag säger stort förlåt för att min uppdatering suger och att jag verkligen inte har något att skriva om!! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva riktigt faktiskt. Har ni några förslag på vad jag ska skriva om ?? Kommentera gärna vad ni tycker om bloggen också :)

Men nu blir det sängen för min del sovmorgon imorn grymt skönt. Då har jag haft sovmorgon fura dagar i rad om man räknar med helgen :) då borde man ju vara utvilad, men vet i fan om jag är det asså ;) Nae nu kallar sängen;)

Puss


We❤it


English right now

sitter i data salen och har engelska just nu P sitter och bloggar på datorn bredvid mig så jag kände att jag också ville blogga. Jag kanske skulle skrivit detta inlägg på engelska efter som att vi har engelska just nu ;)
Aja nu kommer typ min lärare så ska nog kanske sluta skriva nu ;)

puss

Sängen

Nu blir det sängen för mig. Skolan imorgon igen.... Oj så kul. Men slipper hemkunskapen för då blir det att åka till vårdcentralen och se vad dom säger om mina knän. Hoppas dom hittar något fel eftersom att jag har så jävla ont i dom!! För jag vill veta vad det är för skit med dom. Aja kommer väl till skolan vid tio någon gång tror jag eller något sånt tror jag. Men jag bloggar nog imorgon. Nu ska jag dejta kudden.

Puss


ska man ??

Ska man ha håret så här eller ska man ha det som man brukar ??


tråkigt

förlåt att det inte blir så mycket bilder som jag själv har tagit osv. men jag har inte tiden att sitta framför datorn längre. och dessutom tar jag inte så mycket nya bilder och dom få bilder jag tar är med mobilen och dom flesta roliga bilderna jag tar med mobilen hamnar oftast här på bloggen. Hoppas ni förlåter mig bloggläsare.

puss

Dagen outfit


Uppe med tuppen

Inte direkt alltså. Blev väckt runt tio nångång. Och nu har jag ätit frukost och börjat göra mig iordning. Hur dagen kommer se ut vet jag inte riktigt ännu men på eftermiddagen någon gång ska vi åka till Norrköping och hämta min lilla blåa kamera som har varit in lämnad.
Får se om vi stannar och kollar på lite kläder och så men det märks. Nu ska jag fortsätta att göra mig iordning ;)

Puss


18 dagar kvar bara :)


Bed time

Nu är filmen slut den slutade som kag trodde den skulle sluta ;)
Nu blir det en dejt med min älskade kudde och säng :) skönt att få sova ut lite nu under helgen får se hur länge man får sova imorgon ;) aja men nu ska jag försöka att sova tror jag

Puss


Right now again

Sitter och kollar på tv. Nu är det nyheter på fyran som jag kollar på. Så har tid att blogga nu tänkte jag. Kollar på förtrollad annars på fyran. Filmen har knappt börjat innan det blev nyheter men nu ska jag kolla hur vädret blir om det blir att kolla film imorgon ifall det regnar eller vad nu vädret blir

Puss


Right now

Ligger i sängen och tänker mig bort från allt plugg och skit från skolan. Musik i öronen och bara tänker mig här ifrån!! Kan behövas ibland.
Har inget vettigt att skriva om ville bara meddela att jag lever.

Peace ✌

Bjuder på bilden till max alltså ;)


Ligger i soffan

Och tänkte uppdatera men orkar inte blogga ;) men kollar på natten på museet 2 den går på fyran men det börjar nu så ska kolla vidare.

Puss


Sleep time for me!!

Nu blir det att dejta kudden. Äntligen fredag imorgon säger bara gud så skönt att det snart är helg:D får se hur det blir om jag kommer till skolan imorgon eller inte har så himla ont i min hals men det kanske blir att härda ut!! Träningen får jag ju inte vara med på morgon iallafall:( jag får övertala pappa att han skjutsar mig till ekholmen där träningen är så man ändå är där och kollar liksom:)

Apropå innebandy så hoppas jag att min älskade Malin blir frisk!! Dumt av dig att du tränade i tisdags när du höll på att bli sjuk ju !! ;) hoppas du mår bättre snart älsk;* krya på dig <3


Nu ska jag sova skriver imorgon antar jag ;)


Puss


Följ mig på instagram om du inte redan gör det ;)


Ny duschad :)

Har duschat nu :) skönt , då är man nästan klar för kvällen!! Kollar på kockarnas kamp på fyran. Ganska bra ändå tycker jag faktiskt. Men nu börjar det så ska kolla vidare

Puss


Bjuder på bilden till max :P


Soffan❤

Ligger i soffan och chillar galet framför tv kollar på halv åtta hos mig. Men det är paus nu så passar på att blogga nu. Förlåt för att det har varit dåligt med uppdateringar men jag har inte haft tid och ork med det. Hade tänkt att passa på att duscha men orkar inte just nu. Aja nu börjar det

Puss


In the school

I skolan har precis haft idrott eller dom andra i klassen har haft det. Orientering skit kul verkligen ;) Nae men jag fick ta en karta och gå ändå...
Aja ska ha språk fett tråkigt.... Orkar inte med det här asså slutar vid halv fyra idag fett med jävla segt asså....
Aja har inget mer att skriva

Puss


11 september

Glömde skriva det men det är faktiskt 11 pr sedan dom där idioterna flög in i World Trade Center i USA !!!
Ville bara säga det ifall mina bloggläsare inte kom ihåg det. Rip till alla som dog och en tanke till er/dom som miste sina nära och kära

Peace


Sängen

Nu blir det sängen för mig även om det är studiedag imorgon så hade jag tänkt att inte sova bort hela dagen faktiskt!! Blir stan med Hanna efter att hon har pluggat klart med hennes moppegre:) jag måste ha nya jeans men har inte pengar för det :/ behöver även lite mer "höstiga" kläder ;) aja märks vad jag kommer hem med imorgon :) men ska kolla runt på andras bloggar nu ;)

Puss


Gårn

Sitter nere på skolans gård inte en kotte här ;)
Rätt skönt att det är så lugnt ändå tycker jag:)
Alla har typ lektioner eller det var visst några sjuor som spelade pingis men dom hör man inte mycket av;)
Har inget att skriva det blir kort dag idag börjar sent och slutar ganska tidigt ändå :)
Nu kom det en massa folk ska nog dra

Puss


Natti

Jag ska försöka bli bättre på bloggandet men nu ska jag sova ut ordentligt!! Sovmorgon imorn :D!! Så himla skönt :)
Skriver kanske imorgon


Puss och godnatt


Skolan

Kom precis till skolan. Typ inte en kotte här. Ska ha hemkunskap sen engelska och sen So med Max. Efter lunch så är det skoljoggen men jag får inte vara med på den pga mina knän. Men det gör inte så mycket har ju gått den runt ett antal år tidigare om man säger så.
Men jag ska typ leta upp Krestin och säga som det är att min läkare säger att jag inte får vara med. Får inte springa eller gå. Inte överanstränga mina knän helt enkelt..
Men nu kommer P så ska dra till henne nu


Puss


Sleep well blog readers

Nu blir det att försöka sova
Så man orkar med skolveckan. Studiedag på onsdag skönt det behövs även fast man inte har gått en månad i skolan än eller vad det nu är

Men natti bloggläsare

Puss


We❤it


Be who you want to be, not what others want to see

Blir att borsta tänderna och tvätta bort sminket.Sedan blir det väl att krypa ner i sängen och läsa lite i boken som vi läser på engelskan, så jag inte behöver läsa ihjäl mig senare när boken ska vara klar ;)

Puss


Schollar tv:n

Sitter och kollar på x-factor
Just nu är det reklam. Men killen som bara var 14 sjöng ju helt sjukt jävla bra.
Men ska fortsätta och kolla vidare nu.


puss :)


Ny duschad tjej

Vaknade vid nio av att dom andra i familjen satt och åt frukost. Gick upp vid typ tio , frukost och nu är man ny duschad :) skönt faktiskt :) vet inte hur dagen blir fram till fyra antagligen en massa pluggande tror jag eller jag måste plugga. Men vid fyra blir det att dra ner till sporthallen och kolla när ssl-arna har match. Dom har även en vid ett med, då är det även killar från H1 med och spelar med dom ett mix lag helt enkelt men jag måste plugga så blir inte att se den matchen.
Men nu ska jag bytta om och sedan börja plugga och så.

Puss


Gatufest

Sitter under ett partytält och lyssnar när dom andra pratar lite luliga är dom allt men kul att lyssna när dom snackar;)
Har även kört segway idag :) fan vad kul det var asså :) vill heldre ha segway istället för att ha moppe nu fan ;) aa men ska fortsätta att lyssna på vad dom säger hörs kanske senare eller inte ;)

Puss


Träning

Sitter och kollar på träning.
Får ju inte vara men och träningen pga mina knän... Går även på smärtstillande...
Men nu kommer Malin och säger att jag ska fylla på hennes vattenflaska så

Puss


Engelska....

Sitter och har engelska nu...
Sitter och läser en bok på engelska... Fett segt är det asså :/
Sitter och skickar onödiga sms med Adrian också ;) ifall ni ville veta ;)
Men ska fortsätta att läsa nu hörs kanske senare
Puss


We❤it


Sep. 05, 2012

Är i skolan nu ska ha svenska kulkul. Men i alla fall Hanna is back on track again! Härligt!
Fett segt är det i skolan men musiken Finns ju alltid :)


Du är lika underbar som jag trott


Why is it so hard to tell you how I feel about you ??

Dagen har rullat på tänkte blogga förut idag men hade inget att skiva så David fick skriva ett inlägg men det vart ju inte nått långt inlägg direkt.;) han försökte i alla fall och det är huvudsaken.:)
Vet inte vad jag ska skriva nu heller ;)

Skolan som vanligt slapp dag vare som vanligt på tisdagar börjar tio och har bara fyra lektioner under dagen.:) åkte lite tidigare till skolan för min cykel är så dum mot mig, så kom väl till skolan typ tjugo i tio och börjar fem över tio. Så jag tänkte att jag skulle gå ner till gårn för inget folk från klassen var där. Halvs klassen har hemkunskap medan andra halvan har sovmorgon. Sen när jag var på väg ner så hade tydligen hemkunskapen slutat så då kom David springandes, så han hängde med till gårn han med. Där spelade vi ishockey ;) jag var fan bäst!!;) jag lät David vinna så han skulle bli glad;) snäll tjej va ;)??
Det var väl det som var det intressanta om skoldagen om det ens vs intressant vill säga ;)

Men nu har jag inget mer att skriva vet inte om jag bloggar nått imorgon men det märker ni

Puss


Juste slänger upp en av bilderna från skolfotot ;) sjukt konstig menmen ;)det är den bästa av dom;)


Burp

Jag rapade nyss/David puss o kram


Om jag förlorar dig nu så kommer du hitta mig i tårar.

Förlåt att jag inte har gjort något lite längre inlägg men nu är det att fokusera på skolan och få godkänt i alla ämnen till jul. Så jag vet inte hur mycket det kommer bli med bloggandet. Men jag kommer försöka att göra minst ett inlägg om dan men hoppas inte fö mycket bara ;)

Aja skolan idag kom hem med en hel hög med skolböcker med nya läxor och lite grejer jag har missat....
Tar igen det snart igen hoppas jag:/
Har sovmorgon imorn skönt som fan om jag får uttrycka mig så och det får jag för det är min blogg och jag bestämmer ;)
Men jag ska ta och sova nu så jag orkar med den här skolveckan utan att bli sjuk igen osv. Så avslutar jag det här inlägget;)

Puss


Teenager Post.


Innan skolan ändå

Sitter i skolan nu och väntar på att allt folk i klassen ska komma typ;) det blir hemkunskap om typ sju minuter och typ ingen är typ här !! Aja ska gå och kolla om någon har kommit :)

Why is everything with you so complicated?

Hemma efter fyra dagar på fjället :) 
Ser att jag har haft ganska så bra statistik medans jag varit borta. Det är kul.:) synd bara att jag inte hade nån täckning efter Mora så jag kunde bloggat mer än vad det blev. Menmen det kan inte jag ändra på nu. 
 
Just nu har jag precis lagt mig ny duschad och fräsch i min egen SÄNG :D skönt att få sova i den har verkligen saknat den mycket ;) Nae , ;) bara lite!! 
Men bilder kommer någon annan gång faktiskt vet inte när men imorn ska jag till pappa iallafall vet inte om det blir direkt efter skolan eller om jag åker hem emellan det märker vi. Men nu ska jag försöka sova så jag orkar imorgon i skolan med min förkylning . Kanske skriver imorgon men inte innan skolan tror jag inte;) 
 
Puss
 
 

RSS 2.0